Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, primul meci oficial după promovare

Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, primul meci oficial după promovare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă se dă startul în noul sezon pentru echipele de volei masculin, cu meciurile primei faze a „Cupei României”. Începând din acest sezon revine şi Galaţiul în prim-planul competiţiilor interne cu formaţia clubului Arcada, promovată în prima ligă. Echipa gălăţeană susţine acest prim meci oficial pe teren propriu, în compania formaţiei CSM Agronomia Bucureşti, partida fiind programată la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 12,00.

Arcada a avut o evoluţie excelentă sezonul trecut, primul de la înfiinţarea clubului, încheiat cu promovarea din eşalonul secund. În ultimele luni au fost realizate mai multe transferuri de jucători, actualul lot fiind unul competitiv după aprecierile specialiştilor. Sub îndrumarea cuplului de antrenori Marian Apostu – Nicu Harabagiu, care sunt şi jucători activi, echipa a avut un amplu program pregătire, care a inclus şi un cantonament în Macedonia. Au fost organizate şi cinci meciuri de verificare, necesare pentru omogenizarea lotului format din următorii jucători: Apostu, Harabagiu, Crăciun (venit de la Dinamo), Râpeanu, Palfi, Dragomir, Romanescu (de la Craiova), Voinea, Todaşcă, Cerşemba (Constanţa), Pârvu, Cristudor (Ploieşti), Ghimeş (Cluj), Martin (Bacău), plus doi tineri proveniţi de la CSS Galaţi – Preda şi Staicu.

Primul meci din Campionatul Diviziei A1 (în care vor activa 11 echipe) va avea loc miercuri, 16 octombrie, pe teren propriu, cu „U” Cluj.

Citit 939 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.