FCM Dunărea, monument al neputinţei! N-a câştigat nici după ce a avut 2-0!

FCM Dunărea, monument al neputinţei! N-a câştigat nici după ce a avut 2-0!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa gălăţeană, una cu pretenţii înaintea sezonului cel puţin la locurile de play-off, continuă să dezamăgească, devenind un etalon al neputinţei fotbalistice. FCM Dunărea n-a fost în stare să-şi treacă în cont prima victorie din acest campionat nici după ce a avut şansa să conducă cu 2-0 pe nou-promovata SC Bacău, partida disputată sâmbătă la Galaţi încheindu-se cu scorul de 2-2.

Gălăţenii au deschis scorul repede prin Istrate (25’), dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, mărindu-şi avantajul cu un minut înaintea pauzei tot dintr-o fază fixă finalizată de Neagu, în rest n-au avut nicio altă fază ofensivă mai acătării. În schimb, băcăunii au avut câteva ocazii uriaşe, prin Hurdubei (16’ şi 25’), Ungureanu (35’) şi Rusu (42’), la ultimele două cu portarul Olaru în postura de erou al gazdelor. În cele din urmă insistenţa oaspeţilor a fost răsplătită prin golul marcat de Adăscăliţei la ultima fază a primei reprise, cu un şut din afara careului, deviat dintr-un fundaş.

Tot băcăuanii au fost în prim-plan şi după reluare, Ungureanu  a ratat singur cu portarul de două ori (49’ şi 51’) şi tot el a finalizat la golul egalizator (57’), spre bucuria numerosului grup de spectatori localnici, apropiaţi ai celor două antrenori gălăţeni de pe banca tehnică a oaspeţilor, Viorel Tănase şi Tudorel Pelin. Apoi, oaspeţii n-au mai forţat, nici gălăţenii n-au putut să o facă, astfel că  singurul eveniment notabil până la final a fost eliminarea gălăţeanului Radu din penultimul minut, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Citit 957 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.