Pariurile zilei: Nevoia de victorie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Braunschweig – Schalke 2 (cotă 1,75)

În afară de eşecul din campionat cu Bayern, Schalke a avut o perioadă foarte bună în toate cele trei competiţii în care este angrenată. În Liga Campionilor a făcut şase puncte din şase, s-a calificat mai departe în Cupa Germaniei, iar în campionat a ajuns la două puncte de locul patru, cel care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, Schalke n-are voie să facă paşi greşiţi pentru a-şi asigura prezenţa în UCL şi în anul viitor, iar adversarul, Braunschweig, e mai mult decât abordabil. Gazdele ocupă ultimul loc, cu un singur succes din opt partide. 

 

AC Milan – Udinese 1 (cotă 1,70)

 

Pentru AC Milan se îngroaşă gluma dacă nu va reuşi să câştige meciul cu Udinese. Gazdele au nevoie disperată de puncte pentru a mai urca în clasament, AC Milan fiind deja departe de locurile europene şi riscă prea mult dacă nu va câştiga cu Udinese. Deşi oaspeţii sunt mai bine clasaţi în acest moment, Udinese e un adversar abordabil prin prisma faptului că a pierdut toate cele trei deplasări de până acum, deşi n-a întâlnit niciun adversar dintre primele şase clasate.

 

Botafogo – Vasco 1 (cotă 1,95)

Nu doar că are nevoie de victorie pentru a prinde locul trei în prima ligă din Brazilia, care garantează prezenţa într-o cupă internaţională, Botafogo îşi poate pierde şi locul patru ocupat în acest moment, cel care duce la baraj. Astfel, gazdele au nevoie de toate cele trei puncte în meciul cu Vasco, locul 18 din 20. Vasco n-a mai câştigat de ceva vreme în deplasare şi trece printr-o formă foarte slabă, astfel că Botafogo are toate motivele să spere într-un succes.

Citit 2637 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.