Pariurile zilei: Raid prin ligile secunde

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Koln - TSV 1860 Munchen 1 (cota 1,60)

Formaţia gazdă este una dintre cele mai serioase din liga a doua germană. Aflată pe locul secund, are ca obiectiv promovarea şi nu prea face paşi greşiţi în drumul spre Bundesliga, lucru dovedit de cifra 0 din dreptul său în coloana înfrângerilor din clasament, după zece etape. Este într-o formă de excepţie, cu cinci victorii în ultimele şase partide, iar adversara nu sperie. TSV este pe locul 10 şi nu trece printr-o perioadă fastă, cu o singură victorie în ultimele şase etape.

Stabaek - Elverum 1/1 (cotă 1,60)

Meci dezechilibrat, între formaţia de pe locul doi şi ultima clasată din liga secundă norvegiană. Stabaek nu-şi permite vreo glumă proastă în acest meci, nu are decât două puncte avans faţă de formaţia de pe locul trei, iar numai primele două poziţie sunt direct promovabile. Stabaek mai mereu a condus încă de la pauză în partidele de pe teren propriu, oaspeţii au pierdut mai toate deplasările încă din prima repriză. Pe lângă statistică, mai este şi decalajul valoric evident dintre cele două, destule argumente pentru a miza pe 1 pauză şi 1 final. Cu încredere maximă se poate miza şi peste 2,5 goluri, dar cota e cam mică, 1,35.

SV Horn - A. Lustenau peste 2,5 cotă 1,65

Cum nici oferta nu este prea generoasa astăzi, am ales acest joc din liga secundă austriacă bazându-se exclusiv pe echipa gazdă, care s-a încadrat în coordonatele tipului de pariu ales în 11 din cele 13 etape de până acum. Ne pot ajuta şi oaspeţii, care au marcat mai mereu în ultimele deplasări.

Citit 2543 ori Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2013 21:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.