Pariurile zilei: Statistică bună

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoffenheim – Leverkusen peste 2,5 goluri (cotă 1,50)

Dacă statistica se menţine şi nu e dată peste cap după pauza de o săptămână provocată de meciurile naţionalelor, atunci putem miza liniştiţi pe un meci cu cel puţin trei goluri la Hoffenheim – Leverkusen. Toate meciurile din campionat ale gazdelor au fost încadrate în pontul oferit, în timp ce Leverkusen are patru din patru, dar cu o medie de 3,3  goluri la meciurile sale, ceea ce înseamnă că ofensiva primează şi pentru oaspeţi.

 

Mons – Anderlecht 2 (cotă 1,50)

Campioana en-titre a Belgiei trece prin momente grele în campionat, fiind departe de podium, astfel că are nevoie neapărat de toate punctele din deplasarea cu ultima clasată, Mons. Gazdele au doar două puncte acumulate în zece runde, astfel că, cel puţin teoretic, ar trebui să fie un meci uşor pentru Anderlecht.

 

Zenit – ŢSKA Moscova 1 (cotă 1,80)

Ştim că e derbi, că e meci echilibrat, dar parcă prea ne-a ars la pariuri ŢSKA Moscova, iar forma celor două echipe ne îndeamnă să mizăm pe victoria gazdelor. Zenit, care a devenit lider autoritar în Rusia, a câştigat ultimele cinci etape la cel puţin două goluri diferenţă, chiar dacă a întâlnit şi adversari mai bine clasaţi decât ŢSKA. Oaspeţii n-au reuşit nici măcar să marcheze în ultimele patru runde, chiar dacă au întâlnit şi echipe din coada clasamentului.

Citit 2243 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2013 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.