Pariurile zilei: Prielnic pentru bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peterborough – Sheffield Utd 1 (cotă 1,75)

În liga a treia din Anglia avem un meci demn de luat în calcul pentru pariat, duelul dintre Peterborough şi Sheffield Utd. Gazdele, locul secund, cu o formă excelentă (cinci victorii din ultimele cinci jocuri), au un bilanţ fantastic, cu zece victorii din 12 partide. Adversarul e mai mult decât abordabil, Sheffield având şase înfrângeri din tot atâtea partide în deplasare. Nici la general nu stau prea bine oaspeţii, clasându-se abia pe locul 20.

Arsenal – Borussia Dortmund peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

Ar fi prea ciudat ca meciul dintre Arsenal şi Borussia Dortmund, două echipe cu stil de joc dedicat ofensivei, să fie sărac în reuşite. Astfel, pariem că se va depăşi limita de două goluri, aşa cum s-a întâmplat la ambele meciuri ale Borussie de până acum din grupe. Nici Arsenal nu e deloc străină de goluri, a marcat câte două în fiecare din meciurile disputate în Liga Campionilor (actualul sezon).

Steaua – FC Basel peste 2,5 goluri (cotă 1,85)

Un meci de totul sau nimic pentru Steaua înseamnă că nu îi va permite echipei lui Reghecampf să se cantoneze în defensivă. De partea cealaltă, este clar că pentru FC Basel scopul deplasării e de trei puncte după ce a învins pe Chelsea, la Londra, astfel că vom avea abordări ofensive la fiecare echipă.

Citit 2408 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.