Pariurile zilei: Să vină câştigurile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ŢSKA Moscova – Manchester City 2 (cotă 1,75)

 

Manchester City nu-şi mai permite paşi greşiţi după ce a pierdut acasă cu Bayern Munchen, iar ca să nu trăiască periculos are nevoie de un succes cu ŢSKA Moscova. Avantajul englezilor, pe lângă lotul mult superior valoric, e că meciul nu se dispută pe stadionul obişnuit al gazdelor. În plus, ŢSKA traversează o formă foarte slabă: fără gol marcat de cinci etape în campionat şi cu o singură victorie în ultimele şase partide oficiale. Manchester City a dovedit că ştie să câştige şi în deplasare, aşa cum a făcut-o în ultimul joc oficial, cu West Ham, ori alt exemplu, în prima etapă din Liga Campionilor, când s-a impus la Plzen, scor 3-0.

 

Leverkusen – Şahtior peste 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

Leverkusen şi Şahtior sunt două echipe dedicate fotbalului ofensiv. Cu toate că echipa lui Mircea Lucescu n-a depăşit norma de două goluri în primele jocuri din Liga Campionilor, acum când întâlneşte în deplasare un adversar dispus mai degrabă să atace decât să se apere cresc considerabil şansele pentru un meci cu peste 2,5 goluri. De la nemţi şi statistica ne e prietenă, după 2-4 cu Man. Utd şi 2-1 cu Sociedad.

 

Real Madrid – Juventus X2 (cotă 2,35)

 

Poate că-i puţin ciudat la prima vedere pontul oferit, dar cert este că Juventus a ajuns într-o situaţie critică în Liga Campionilor, după remizele cu Galatasaray şi Copenhaga, ambele din cauza multiplelor ratări exasperante. Juve în acest sezon are ca obiectiv prioritar să ajungă în finala Ligii Campionilor, fiind deja o echipă rodată după ce a câştigat de două ori la rând titlul în Italia. De partea cealaltă, la Real s-au produs câteva schimbări în vară iar maşinăria de fotbal încă mai scârţâie, cu toate că în Liga Campionilor n-au fost probleme până acum. De altfel şi acesta e un aspect pozitiv pentru X2, faptul că echipa Madridului e deja puţin „sătulă”, cu şase puncte obţinute, distanţată la patru, respectiv cinci puncte de următoarele clasate.

Citit 2359 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2013 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.