HOCHEI: Numeroase transferuri la CSM Dunărea/ Obiectivul este intrarea în semifinalele Ligii Naţionale
Foto: Cătălin Geru se află înaintea celui de-al 27-lea sezon consecutiv în Liga Naţională

HOCHEI: Numeroase transferuri la CSM Dunărea/ Obiectivul este intrarea în semifinalele Ligii Naţionale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană are în lot şapte noi jucători, trei cehi şi patru ciucani * Obiectivul este intrarea în semifinalele Ligii Naţionale


"Avem un lot valoros, acum, înaintea începerii sezonului. Acesta fiind foarte numeros, trebuie să dăm dovadă de obiectivitate şi să-i alegem pe cei mai buni", ne-a declarat  Marius Trandafir, antrenorul principal al hocheiştilor de la Dunărea Galaţi. Acesta, împreună cu secundul Teodor Mocanu, se va baza pe un lot din care fac parte cinci cehi tineri: fundaşii Filip Randa şi Adam Rasner, care şi în sezonul trecut au jucat la Dunărea, plus atacanţii transferaţi recent Stanislav Eis, Adam Chmelar şi Adam Pometlo.

Pe lângă cei trei hocheişti aduşi acum din Cehia, au mai fost transferaţi alţi patru jucători din ţară: Zoltan Kertesz (fost la Gheorgheni şi Corona Braşov), doi jucători de la echipa secundă din Miercurea Ciuc (ambii au mai fost în trecut la Dunărea) şi Levente Lorincz (Corona Braşov). Grupul jucătorilor proveniţi din zona Miercurea Ciuc este completat de Istvan Veress şi Zoltan Szogyor, care au jucat la echipa gălăţeană şi în sezonul trecut.

Aceştia se alătură grupului localnicilor consacraţi: Viorel Radu, Hanganu, Asandei, Vlase, Brandabur, Geru, Secuianu şi Mironov. În sfârşit, pentru un loc în echipă se vor bate şi cei proveniţi de la juniori: Rusu, Munteanu, Popa, Spiridon, Gheorghe şi fraţii Horghidan. 

Obiectivul echipei gălăţene pentru viitorul campionat este ajungerea în semifinale. Startul Ligii Naţionale a fost amânat, cel mai probabil pentru prima parte a lunii decembrie, fiind nevoie de alegerea unui Birou Federal în Adunarea Generală din 18 noiembrie care să valideze, conform statutului, programul competiţional.

În jurul veteranilor Geru şi Radu Viorel

Cătălin Geru (44 ani), debut la seniori în 1987 şi Viorel Radu – 43 ani, debut la seniori în 1990, doi supersportivi, ce se pregătesc cot la cot cu mai tinerii lor coechipieri pentru noul campionat divizionar, sunt nerăbdători să intre pe gheaţă, gata să doboare noi recorduri de longevitate. „Abia aştept să joc din nou. Ştiu că pare curios, dar nu mă simt deloc în vârstă. Dacă totul merge bine, mă voi întrece cu colegul meu Geru să stabilim un record naţional de longevitate”, ne-a declarat fostul portar al echipei naţionale, Radu Viorel.

 

Citit 1492 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2013 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.