Pariurile zilei: Fotbal ofensiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

CFR Cluj – Astra peste 2,5 goluri (cotă 1,80)

 

Un meci între două echipe bune ale campionatului nostru, CFR Cluj – Astra, ne duce cu gândul la o partidă cu cel puţin trei goluri marcate. Astra e expertă în astfel de partide, având nouă din zece jocuri trecute de limita de două goluri. De partea cealaltă, de când a venit Grigoraş la cârma CFR-ului nu se poate pune problema de lipsa apetitului ofensiv, drept dovadă 7-2 cu Oţelul sau 2-3 cu Petrolul, două din ultimele trei rezultate ale clujenilor.

 

Anderlecht – Standard peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

La fel ca meciul de mai sus şi Anderlecht – Standard intră în categoria duelurilor tari de la care se aşteaptă goluri multe. Gazdele au depăşit limita de două goluri în opt din cele 11 partide disputate până acum, în timp ce Standard a reuşit acelaşi lucru de patru ori în ultimele cinci partide. De asemenea, golurile multe la meciurile din Belgia nu sunt deloc un lucru rar.

 

Schalke – Dortmund peste 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Încă un derbi, încă o partidă cu aşteptări ridicate la goluri multe. Schalke şi Dortmund, două echipe ofensive, se întâlnesc într-un derbi în care niciuna dintre ele nu-şi permite paşi greşiţi, astfel că vor miza pe cartea atacului. Schalke are nevoie de puncte pentru a menţine contactul cu locurile fruntaşe, iar Dortmund are nevoie de victorie pentru a ţine aproape de liderul Bayern. Doar de două ori în nouă partide s-a întâmplat ca Schalke să nu depăşească limita de două goluri.

Citit 2496 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2013 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.