Pariurile zilei: Variat pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Maccabi Tel-Aviv – Sakhnin sub 2,5 (cotă 1,85)

 

În prima ligă din Israel, liderul Maccabi Tel-Aviv are meci greu, pe teren propriu, împotriva formaţiei de pe locul trei, Sakhnin. Fiind un meci echilibrat, e puţin probabil să se depăşească limita de două goluri, astfel că jucăm sub 2,5. Maccabi a avut patru meciuri din şase cu cel mult două goluri în meci, acelaşi bilanţ fiind şi de partea oaspeţilor. Încrederea în pontul de sub 2,5 creşte dacă luăm în calcul faptul că Maccabi a depăşit limita de goluri de două ori, când s-a impus cu 3-0, ceea ce nu pare a fi cazul în acest meci dificil pentru gazde.

 

Kuban – Anji 1 (cotă 1,70)

 

Gazdele, cu obiectiv de calificare în cupele europene, nu-şi mai permit paşi greşiţi cu echipele din coada clasamentului, aşa cum a ajuns Anji (ultimul loc) după plecările masive. Anji e în situaţia Unirii Urziceni de acum trei sezoane, când patronul echipei a vândut tot lotul şi pentru a nu desfiinţa echipa în plină competiţie, a făcut rost de jucători împrumutaţi. Astfel, Kuban e favorită certă, singura problema fiind marcarea primului gol de către gazde pentru că e greu de crezut că Anji mai poate reveni de la 0-1.

 

Săgeata – Oţelul mai multe goluri în repriza a 2-a (cotă 2,10)

 

O statistică extrem de interesantă ce nu merită ocolită ne-a sărit în ochi la meciurile Oţelului. Gruparea gălăţeană are 11 din 12 partide oficiale disputate până acum (inclusiv cel din Cupa României contra Concordiei) în care s-au marcat mai multe goluri în repriza a doua, ceea ce înseamnă că e aproape regulă. Pentru o cotă de 2,10 merită încercat tipul de pariu, mai ales că nici Săgeata nu e deloc străină de astfel de meciuri cu mai multe goluri înscrise în repriza a doua, drept dovadă ultimul joc, 0-3 cu Petrolul după 0-1 la pauză.

Citit 2920 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2013 14:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.