Pariurile zilei: Aşteptări mari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Wisla Cracovia - Widzew Lodz 1 (cotă 1,60)

Avem o cotă neaşteptat de mare pentru un succes al gazdelor în duelul din Polonia dintre Wisla Cracovia şi Widzew Lodz. Wisla e pe locul trei, la patru puncte de lider, având cel mai bun bilanţ pe teren propriu din ligă, cu cinci victorii şi două remize. Printre victimele Wislei se numără chiar şi liderul, Legia Varşovia. De partea cealaltă, Widzew Lodz e penultima în clasament, iar în deplasare are cinci înfrângeri din tot atâtea partide.

 

Tours - Amiens 1 (cotă 1,55)

Cu toate că în Cupa Ligii Franţei se întâmplă multe surprize de obicei, parcă ar fi prea de tot una şi la acest joc. Tours, locul doi în liga secundă, neînvinsă acasă, joacă pe teren propriu contra penultimei clasate din liga a treia, Amiens. Oaspeţii au o formă deplorabilă şi au scos doar un punct în campionat din cele cinci deplasări de până acum.

 

Manchester Utd - Norwich gazdele marchează în ambele reprize (cotă 1,90)

Un pariu mai riscant, dar fiind vorba de Manchester Utd, nu e chiar deplasat. Mizăm că gazdele vor marca în ambele reprize, bazându-ne pe dorinţa de a reveni în prim-planul fotbalului britanic, după un debut nefast de sezon. Chiar dacă meciul e din Cupa Ligii, Man. Utd are nevoie de un meci convingător pentru a prinde încredere pe mai departe. Adversarul, chiar dacă e din prima ligă, e destul de modest. Norwich e pe locul 18 în campionat şi a încasat-o serios în toate meciurile din acest sezon cu echipele tari.

Citit 2506 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2013 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.