Pariurile zilei: Fără teamă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Wigan - QPR sub 2,5 goluri (cotă 1,75)

 

Meciul restanţă din liga secundă britanică, Wigan - QPR, poate fi o mică mină de aur pentru pariori. Nu ne interesează cine câştigă, ci doar numărul de goluri. Să fie cât mai puţine reuşite, aşa cum a fost în cele mai multe jocuri ale celor două echipe. QPR are 10 din 12 meciuri cu mai puţin de trei goluri, în timp ce Wigan a depăşit o singură dată limita impusă în ultimele cinci partide. Cota este generoasă, aşa că nu ne rămâne decât să încercăm pariul fără teama de a greşi.

 

Borac Banja Luka - Leotar 1 (cotă 1,45)

 

Cu toate că Borac Banja Luka, liderul din Bosnia, nu se simte prea bine, trebuie să-şi revină ca formă în meciul contra ultimei clasate, Leotar. Fără victorie de trei etape, Borac are nevoie de trei puncte pentru a se menţine pe primul loc. Gazdele au bilanţ foarte bun acasă, cu cinci victorii şi un egal din totalul de şase partide, în timp ce Leotar, din şapte jocuri în deplasare, a pierdut şase şi a scos un singur rezultat de egalitate.

 

FC Brno - Viktoria Zizkov 1 (cotă 1,75)

După ce a trecut printr-o perioadă dificilă în campionat, FC Brno pare să-şi mai fi revenit, după ce a câştigat în faţa celor de la Teplice, echipa de pe locul doi. În Cupa Cehiei, FC Brno are de înfruntat în returul optimilor, pe teren propriu, pe Viktoria Zizkov, formaţie din eşalonul al doilea. În tur, echipa din liga secundă a câştigat cu 1-0, astfel că FC Brno trebuie să mizeze tot pe cartea atacului.

Citit 2499 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.