Pariurile zilei: Cote mari pentru weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vise - Tubize X2 (cotă 1,55)

Ne-a atras atenţia un meci din liga secundă belgiană, dintre două echipe slab clasate. Este vorba de duelul dintre echipa de pe ultimul loc, Vise, şi cea de pe 15, Tubize. Interesant este faptul că Tubize n-a pierdut niciun joc în deplasare până acum, iar în ultimul meci afară a reuşit să revină de la 0-2, cu Eupen, liderul de atunci al seriei şi principala favorită la promovare. De partea cealaltă, Vise a scos un singur punct acasă din şase partide, cu toate că adversarii nu au fost dintre cei mai buni ai ligii.

Cremonesse - Pro Vercelli peste 2,5 goluri (cotă 2,10)

Un aspect interesant de speculat în ceea ce priveşte o mică eroare a caselor de pariuri când fac cotele. Fiind un meci din Italia, mai precis în C1A, duelul dintre Cremonesse şi Pro Vercelli e văzut mai degrabă unul cu mai puţin de trei goluri tocmai pentru că se joacă în ţara care a inventat stilul închis de joc. Totuşi, statistica ne indică altceva: Cremonesse are şapte din opt jocuri cu peste 2,5 goluri, singura excepţie fiind contra lui Como (echipă cu 7 din 8 la sub), iar Pro Vercelli are 5 din 8, printre care şi un 0-0 tot împotriva celor de la Como. Astfel, un meci între două echipe ofensive, care şi înscriu şi primesc, nu poate decât să ne inspire un pariu de peste 2,5 goluri, chiar dacă e meci din Italia.

Erciyesspor - Kasimpasa 2 (cotă 2,30)

Poate că-i puţin riscant, dar nu şi imposibil. Kasimpasa, locul doi din Turcia, cu patru victorii în ultimele cinci partide, joacă în deplasare cu penultima clasată, Erciyesspor. Gazdele n-au mai câştigat de vreo două luni, atunci fiind de altfel şi singura lor victorie. Cert este faptul că oaspeţii nu doar se află pe locul doi în serie, ci au şi trei victorii din patru partide disputate în deplasare. Pentru cei care vor mai multă siguranţă, meciul poate fi jucat cu X2 sau cu 2, egal pariul se rambursează.

Citit 2699 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2013 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.