Pariurile zilei: Ne merge bine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dijon - Niort 1 (cotă 1,80)

Ne-au mers din plin pariurile în zilele de marţi şi miercuri, toate ponturile oferite în aceste două zile fiind câştigătoare. Încercăm să menţinem standardul impus şi ne orientăm mai întâi către un meci din liga a doua franceză, Dijon - Niort. Gazdele se află pe locul şase în clasament şi pe trei ca formă, obţinând rezultate bune contra echipelor din prima jumătate a ierarhiei. De partea cealaltă, Niort a cam dat cu băţul în baltă în deplasări, fără să fi reuşit vreun succes până acum, iar per total, punctele scoase au fost cu echipe mai slab clasate.

Ceahlăul - Săgeata 1 (cotă 1,55)

Una dintre revelaţiile Ligii I din startul sezonului, Ceahlăul Piatra-Neamţ, nu se simte tocmai bine în ultima vreme, dar trebuie să-şi revină pentru a nu intra în panica apropierii de locurile retrogradabile. Cu un adversar accesibil, nou-promovata Săgeata, cei de la Ceahlăul se pot redresa şi ţinti din nou la o clasare surprinzătoare. Până acum, cei de la Ceahlăul s-au descurcat bine contra echipelor din zona retrogradării: 3-0 contra Coronei, 3-1 împotriva Concordiei sau 2-0 cu Oţelul.

Cesena - Ternana 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,51)

Cesena (locul 3), una dintre echipele cu prenteţii de promovare din liga secundă italiană, joacă pe teren propriu contra celor de la Ternana, locul 18. Gazdele se află într-o formă bună după un start de sezon nu tocmai reuşit, în timp ce Ternana n-a reuşit nicio victorie pe teren străin în actuala ediţie de campionat. Mizăm pe un succes al gazdelor, dar o facem prudent, aşa că diminuăm cota pentru victorie cu condiţia ca în cazul unui rezultat de egalitate să ne primim banii înapoi.

Citit 1770 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.