Pariurile zilei: Să fie cu încasări, de luni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

U. Cluj – Viitorul sub 2,5 (cota 1,67)

Un meci cu multe goluri ar reprezenta o surpriză proporţii, având în vedere că joacă echipele cu cele mai slabe atacuri din campionatul Ligii I. „U” Cluj are şapte goluri înscrise în 12 etape, iar constănţenii doar cinci în 11 meciuri, ceea ce înseamnă că ambele au o medie de aproximativ un gol la două jocuri.

Petrolul – ACS Poli Timişoara 1 (cota 1,40)

Nu e o cotă foarte mare dar este una dintre puţinele partide de astăzi la care se poate paria cu mare încredere. Este ştiută subţirimea lotului celor din Timişoara, astfel că e foarte puţin probabil să scape neînvinşti din deplasarea la echipa de pe locul doi din Liga I. Cine vrea să-şi asume ceva riscuri, poate încerca cu şanse măricele de reuşită să mizeze pe un succes al Petrolului la minim două goluri diferenţă, cota la handicap –1 fiind de 2,00

Bologna – Chievo 1 (cotă 2,10)

Una dintre puţinele partide din oferta subţire de astăzi care ne-a atras atenţia, cu o cotă atractivă. Este mai degrabă un pariu împotriva ultimei clasate din serie A, Chievo, cu înfrângeri în ultimele şase etape si un bilanţ subţire în primele zece etape (o victorie şi un egal). Gazdele au avut un început de sezon la fel de prost, dar au dat semne evidente de revenire, creşterea de formă fiind arătată de victoriile din ultimele două etape, cu care au urcat deasupra locurilor retrogradabile. La acest meci se poate miza şi ceva mai prudent, „alege şansa” cu 1-X, cota la victoria gazdelor fiind 1,47 iar la egal se primeşte înapoi suma pariată.

Citit 1757 ori Ultima modificare Duminică, 03 Noiembrie 2013 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.