Pariurile zilei: Cu statistica de partea noastră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carlise – Wolves 2 (cotă 1,65)

 

Statistic şi valoric n-ar trebui să avem deloc probleme cu pontul oferit la meciul din liga a treia engleză, Carlise – Wolves. Oaspeţii sunt pe locul doi, în luptă pentru promovare, cu bilanţ foarte bun pe teren străin, cinci victorii şi o remiză din cele şase partide disputate până acum. De partea cealaltă, Carlise e abia pe 18, iar acasă a reuşi să câştige contra celor mai slabe echipe din deplasări, Sheffield Utd şi Notts County, în rest având doar înfrângeri.

 

Ajax Cape Town – Kaizer Chiefs sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

În campionatul din Africa de Sud este de pariat sub 2,5 goluri, mai ales când se întâlnesc două echipe care pun preţ pe defensivă, aşa cum e cazul celor de la Ajax Cape Town şi Kaizer Chiefs. Doar de două ori au călcat strâmb cele două echipe până acum, când au depăşit norma de două goluri în meci, dar de fiecare dată contra unor echipe ofensive.

 

Sahtior – Leverkusen peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Aşa cum a fost şi în etapa trecută din Liga Campionilor, aşa mizăm şi acum: peste 2,5 goluri. Ambele echipe sunt ofensive şi au nevoie de puncte. Şahtior trebuie să câştige pentru a rămâne în cursa calificării, în timp ce Leverkusen are nevoie de puncte pentru a-şi păstra locul secund din grupă. Cele două nu vor sta prea mult pe gânduri când vine vorba de marcat goluri, aşa că pariem peste 2,5 goluri.

Citit 2126 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.