Sergiu Costin a răspuns acuzelor: „Nu l-am demis eu pe Badea”

Sergiu Costin a răspuns acuzelor: „Nu l-am demis eu pe Badea”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaşul central Sergiu Costin, căpitanul Oţelului la ultimul meci din actualul sezon, 2-1 cu FC Botoşani, a dorit să lămurească situaţia sa în legătură cu plecarea lui Ionuţ Badea de la gruparea roş-alb-albastră. Fundaşul campion cu gălăţenii a spus că nu şi-a dorit ca Badea să părăsească echipa, ba mai mult, cei doi s-au înţeles foarte bine.

„S-a tot speculat că ne-am dorit demisia lui Badea şi n-am jucat la capacitate maximă, dar nu e deloc adevărat. Am intrat de fiecare dată pe teren să dau totul. Atât s-a putut la momentul respectiv, nu se pune problema să fi făcut în mod voit ceva împotriva antrenorului. Am avut o relaţie specială cu Badea, îmi pare rău că n-a avut rezultatele pe care ni le-am dorit cu toţii şi a fost nevoit să plece”, a spus Costin.

Sergiu Costin a primit cartonaş roşu în meciul pierdut de gălăţeni, scor 0-4 cu Astra, pe teren propriu şi a greşit la primul gol primit de Oţelul în deplasarea de la Săgeata Năvodari. Astfel, la momentul respectiv, a a apărut ideea că a fost unul dintre cei care nu l-a mai dorit pe Badea la echipă.

Citit 3218 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.