Pariurile zilei: Alese cu grija pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elche - Atletico  2 (cotă 1,50)

Trebuie să profităm cum putem de forma excelentă a celor de la Atletico Madrid. Trupa lui Simeone merge ceas în toate competiţiile, iar acum are meci în campionat împotriva unei nou promovate, Elche. Cu toate că gazdele au reuşit şi câteva rezultate surprinzătoare, e greu de crezut că vor face faţă nivelului ridicat de joc al lui Atletico, echipa de pe locul secund, la trei puncte de liderul Barcelona.

Corona - Pandurii 2 (cotă 1,60)

De fiecare dată după ce a pierdut în Europa League, Pandurii Tg. Jiu a reuşit să se redreseze în campionat. Cu victorii la Chiajna, Săgeata şi Viitorul, echipe mai bine clasate decât Corona, partide disputate după ce gorjenii jucau la mijlocul săptămânii în Europa. Corona e ultima în clasament, la o distanţă considerabilă de salvarea de la retrogradare, în timp ce Pandurii luptă pentru un loc pe podium.

El Nacional - Macara sub 2,5 goluri (cotă 1,75)

În Ecuador se întâlnesc formaţiile cu cele mai multe partide încheiate cu mai puţin de trei goluri din ligă. El Nacional are doar trei meciuri din 20 când a depăşit limita impusă de pariu, în timp ce Macara are şapte astfel de jocuri. El Nacional stă bine în clasament, dar are formă slabă, iar Macara e ultima clasată, dar uşor în revenire - ingredientele perfecte pentru un meci cu puţine goluri.

Citit 2735 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2013 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.