Zi plină la Sala Sporturilor: Joacă CSU, Arcada şi Phoenix

Zi plină la Sala Sporturilor: Joacă CSU, Arcada şi Phoenix
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, program încărcat la Sala Sporturilor, cu competiţii de dimineaţă până seara, cap de afiş fiind două partide de primă ligă. Dimineaţă, terenul va fi ocupat de handbalistele junioare II, care se duelează în unul dintre turneele Campionatului Naţional. Apoi, de la ora 13,00, vor juca handbaliştii seniori de la CSU, care vor întâlni pe Universitas  Bucureşti, într-o partidă din liga secundă.

Punctele de atracţie ale zilei vor fi cele două jocuri în cuplaj, de volei masculin şi baschet feminin. De la ora 16,00, voleibaliştii de la Arcada Galaţi vor întâlni în penultima etapă a turului Diviziei A1 pe Dinamo Bucureşti. Este un meci în care ambele combatante au nevoie de victorie, gălăţenii pentru a se menţine departe de zona periculoasă a clasamentului, iar cei de la Dinamo pentru a prinde un loc pe podium. Înaintea acestui joc, Arcada este pe locurile 7-8, cu 9 puncte, la egalitate cu LPS Piatra Neamţ.

Seara se va încheia cu un meci din Liga Naţională de baschet feminin, etapa a 11-a, în care se aşteaptă de la Phoenix Galaţi un nou spectacol ofensiv şi a şasea victorie din acest sezon. Echipa gălăţeană, aflată pe locul 7, va întâlni pe Danzio Timişoara, formaţie aflată pe locul cu nouă, cu patru victorii până acum.

Citit 1105 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 21:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.