Numărul zece va fi retras pentru Paraschiv. „Nu mă retrag din activitatea fotbalistică”

Numărul zece va fi retras pentru Paraschiv. „Nu mă retrag din activitatea fotbalistică”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Gabriel Paraschiv, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Oţelului, a încetat colaborarea cu gruparea roş-alb-albastră. Despărţirea a fost oficializată astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi fostul decar al gălăţenilor. Cu acest prilej, managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a declarat că numărul 10 va fi retras până la sfârşitul sezonului, în semn de respect pentru Paraschiv.

„E important să rămână spiritul Oţelului aici, iar cu acest prilej ţin să anunţ că numărul 10 va fi retras până la sfârşitul sezonului, în semn de respect pentru Para”, a spus Răducan.

Paraschiv a spus că nu se retrage din activitatea fotbalistică, urmând să analizeze toate ofertele pe care le are. „A fost un moment greu, dar l-am trecut destul de bine având în vedere că am petrecut opt ani minunaţi aici. Nu mă retrag din activitatea fotbalistică, în funcţie de ce oferte voi primi voi lua o decizie în pauza de iarnă. Am simţit că nu mai pot ajuta echipa. Ce regret din perioada mea petrecutăla Oţelul este faptul că am fost trimis la echipa a doua la un moment dat şi mi-aş fi dorit să evoluez mai mult în Liga Campionilor. Nu ştiu încă dacă voi rămâne în cadrul clubului, momentan iau o pauză şi apoi voi analiza toate ofertele pe care le am. Le mulţumesc fanilor pentru tot sprijinul din această perioadă minunată. Aş vrea să văd un stadion plin cu Steaua. Vreau să-mi iau la revedere şi să câştigăm”, a spus Paraschiv.

Citit 1696 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Decembrie 2013 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.