Duminică seară, la Galaţi, Oţelul are o nouă şansă de a bate Steaua

Duminică seară, la Galaţi, Oţelul are o nouă şansă de a bate Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roş-alb-albaştrii au ocazia de a se revanşa în campionat în faţa Stelei, după înfrângerea de joi seară din Cupa României * Preţurile la bilete, mai mici ca de obicei

Oţelul a pierdut meciul cu Steaua, scor 2-0, disputat joi seară în deplasare, în sferturile de finală ale Cupei, iar duminică seară va întâlni acelaşi adversar, de data aceasta la Galaţi, în campionatul Ligii I, etapa a 17-a, ultima a turului. Meciul are o miză deosebită pentru ambele echipe, oaspeţii fiind angrenaţi în lupta pentru titlu în timp ce Oţelul este pe locul 15, retrogradant, şi are nevoie disperată de puncte pentru a putea intra în vacanţa de iarnă pe o poziţie mai liniştitoare. „Este foarte important să ieşim de pe acest loc până la pauza competiţională, atât pentru moralul jucătorilor noştri, cât şi pentru viitoarea campanie de transferări. Este mult mai greu să convingi un fotbalist să vină la o echipă de pe locul 15”, a subliniat Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, importanţa partidei cu Steaua şi a celorlalte două care se vor mai juca în acest an, cu Corona Braşov şi U. Cluj.

Jocul bun de joi seară, în special în prima repriză, reprezintă un motiv de optimism pentru Răducan, înaintea partidei de duminică. "Deşi am pierdut, am arătat cu totul altfel decât în prima repriză cu Viitorul, care a fost una dezastruoasă. Am reuşit să strângem liniile, adversarul şi-a creat puţine ocazii, iar noi am avut şi oportunităţi de a marca. Asta ne dă mai multă încredere pentru partida de duminică, când vom juca şi în faţa propriilor suporteri. Băieţii au arătat că pot juca de la egal la egal cu aceşti adversari. Păstrăm ce a fost bun în această seară şi sper să oferim o replică bună Stelei. O să ne luăm revanşa duminică în faţa propriilor suporteri”, a declarat Răducan.

Şi antrenorul german al Oţelului a văzut partea plină a paharului, după meciul din Ghencea. „În prima repriză am dominat. Dacă jucăm ca astăzi, putem obţine alt rezultat în meciul de campionat", a spus Ewald Lienen, joi seară.

Căpitanul echipei gălăţene, Gabriel Giurgiu, a spus că se poate câştiga duminică, cu mai multă atenţie şi convingere în joc. „Trebuie să fim foarte atenţi în partida din campionat şi mult mai convingători în joc, pentru a lua toate cele trei puncte puse în joc. E timpul să scoatem şi noi ceva din meci. Ei au fost cei care au câştigat acum, dar poate o vom face şi noi duminică”, a spus Giurgiu.

Preţuri mai mici la bilete

Deşi la ultimele meciuri cu Steaua, de la Galaţi, cei de la Oţelul au mărit preţul biletelor, de data aceasta lucrurile stau invers. Sperând că astfel vor avea parte de mai multă susţine din tribune, conducătorii Oţelului au anunţat micşorarea preţului biletelor de la tribuna I, de la 15 lei cât era până acum, la 10 lei. În rest, tichetele vor costa la fel ca la partidele precedente, 10 lei la tribuna a II-a şi 5 lei la peluze. Comercializarea acestora va începe de sâmbătă la casele de bilete din jurul stadionului (între orele 10,00 şi 17,00). Femeile şi copii cu vârsta maximă de 14 ani au acces gratuit.

Partida Oţelul Galaţi – Steaua Bucureşti se va disputa duminică, 8 decembrie, începând cu ora 21,00 (televizare – Digisport 1).

Citit 1742 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.