Pariurile zilei: Ponturi bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

FC Vaslui – Dinamo sub 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

Specialista în meciurile cu goluri puţine din Liga I este FC Vaslui, o echipă care trăieşte de pe urma reuşitelor lui Antal. Vasluienii au nu mai puţin de 13 din cele 18 partide disputate până acum în intervalul 0-2 goluri. De partea cealaltă, de când e Stoican antrenor, Dinamo a devenit o formaţie prudentă, care primeşte foarte greu gol, iar de înscris, rar depăşeşte unul pe meci. Duelul dintre cele două formaţii e destul de echilibrat, ceea ce ne îndeamnă şi mai tare să pariem la goluri puţine. 

 

Getafe – Girona 1 (cotă 1,40)

 

Echipa lui Marica are nevoie de o victorie, asta dacă nu scoate un 0-0 (în tur 1-1), pentru a se califica în faza următoare a Cupei Spaniei. Getafe, din prima ligă, poate spera la prezenţa în Europa League prin intermediul Cupei, dacă va ajunge în finală. Cupa are miză pentru gazde, iar faptul că adversarul provine din liga secundă şi ocupă abia locul 18, ne dă încredere că Getafe va reuşi să câştige.

 

Grodig – Admira 1 (cotă 1,80)

 

Locul doi din Austria, Grodig, are nevoie de un succes pe teren propriu contra ultimei clasate, Admira, pentru a-şi păstra poziţia din clasament. Gazdele au trecut printr-o perioadă nefastă, dar şi-au revenit de ceva vreme şi au legat deja două victorii importante fără gol primit, pe teren propriu. De partea cealaltă, Admira e şi cea mai slabă echipă din deplasare, nu doar în clasamentul general.

Citit 4899 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.