VOLEI / Arcada Galaţi, succes sub Pietricica

VOLEI / Arcada Galaţi, succes sub Pietricica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Splendidă victorie gălăţeană în ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei masculin! Jucând la Piatra Neamţ, sâmbătă, cu echipa locală LPS VC Municipal, Arcada Galaţi s-a impus cu scorul de 3-2 (12, -21, -22, 14, 14), după o evoluţie bună, în ansamblu. Această victorie putea fi şi mai clară dacă gălăţenii n-ar fi avut momente de relaxare care au dus la pierderea seturilor doi şi trei. A fost o dispută aprigă între două echipe ce se aflau la egalitate de puncte pe locurile 7-8. Succesul este apreciabil, întrucât nemţenii alcătuiesc o echipă bună, cu mulţi tineri de valoare, care în sezoanele anterioare s-a clasat cu regularitate în primele patru locuri. După această victorie, Arcada a acumulat 11 puncte, consolidându-şi poziţia a şaptea în clasament, dar la şase puncte distanţă de formaţia Explorări Baia Mare (locul şase), pe care gălăţenii au învins-o în deplasare (scor 3-1).

Meciul a fost arbitrat de ploieştenii M. Ştefurac – D. Meşca.

Arcada a jucat în formula: Râpeanu, Crăciun, Cristudor, Romanescu, Harabagiu, Apostu – Ghimeş (libero). Au mai jucat Martin şi Palfi.

Formaţia gălăţeană va mai susţine o partidă în acest an, în deplasare, cu Universitatea Cluj-Napoca, sâmbătă, 21 decembrie, în prima etapă a returului. În tur, Arcada s-a impus cu 3-1.

Citit 906 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.