Programul galei Superkombat de la Patinoar/ Un gălăţean, în meciul de deschidere
Foto: Raul Cătinaş, unul dintre cei mai apreciaţi luptători români

Programul galei Superkombat de la Patinoar/ Un gălăţean, în meciul de deschidere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, la Galaţi, va avea loc cel mai important eveniment european din sportul cu reguli K1, unul cu scop caritabil pentru sinistraţii de la inundaţiile din luna septembrie


Galaţiul va fi, sâmbătă seară, capitala K1, atunci când va avea loc cea mai importantă gală a anului din Europa, finala circuitului Superkombat, la Patinoar. Meciul de deschidere al galei va consemna duelul la categoria semigrea (-85 kg) dintre gălăţeanul Alexandru Nedelcu şi marocanul Mohammed El Boulahiti. Sportivul gălăţean se află la debutul în Superkombat, dar e un veteran al galelor Lokal Kombat. Prima sa apariţie în galele de kickboxing a fost în 2005, iar ultima oară a luptat anul trecut, în gala de la Oneşti, pierzând la puncte în faţa lui Cristian Ristea.

Programul complet al galei

La gala de sâmbătă, 21 decembrie, show-ul va începe la ora 21.00. După meciul lui Nedelcu, se va lupta după următorul program: Semifinala I a piramidei Superkombat la categoria grea (+96), Redouan Cairo (Surinam) vs. Giannis Stoforidis (Grecia); semifinala a II-a, Frank Munoz (Spania) vs. D’Angelo Marshall (Curacao); titlul mondial Superkombat la categoria Super Cruiser (-95 kg), Andrei Stoica (România) vs. Ondrej Hutnik (Cehia); entertaiment fight - categoria supergrea (+135 kg), Alexandru Lungu (România) vs. Mike Bourke (SUA); titlul mondial Superkombat la categoria Super Cruiser (-92 kg), Bogdan Stoica vs. Igor Bugaenko (Belarus); Super-fight, categoria grea (+96 kg), meci revanşă, Pavel Juravlev (Ucraina) - Benjamin Adegbuyi (România); Super-fight, categoria grea (+96 kg), Raul Cătinaş (România) - Paul Slowinski (Australia/ Polonia); finala piramidei Superkombat dintre câştigătorii celor două semifinale.

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, a garantat că va fi un spectacol deosebit în interiorul galei. „Adegbuyi - Juravlev şi Cătinaş - Slowinski sunt două dintre cele mai aşteptate meciuri din acest an, mă bucur că reuşim să le organizăm în faţa publicului din Galaţi. Gala va putea fi vizionată în aproximativ 100 de ţări din toată lumea, din SUA şi până în Australia, şi pot să dezvălui în premieră că am pregătit şi câteva surprize pentru spectatori. Ca elemente de show, pot să spun că vom avea o soprană invitată tocmai din China, dar şi primul DJ robot din lume”, a spus Irimia.

Gală cu scop caritabil

Evenimentul în sine, pe lângă spectacolul oferit, pune serios umărul la ajutorarea sinistraţilor din judeţul Galaţi în urma inundaţiilor din luna septembrie. Astfel, banii încasaţi pe bilete vor fi donaţi acestora. Mai mult, va fi promovat un cont în care oricine poate face donaţii. Campania intitulată „Fight for Galaţi” a fost lansată încă de luna trecută, cu diverse acţiuni de ajutorare a gălăţenilor care s-au confruntat cu inundaţiile.

„Cu siguranţă, evenimentul va fi memorabil, iar în plus am decis să donăm toate încasările din bilete victimelor din Galaţi, să continuăm campania umanitară iniţiată în noiembrie”, a adăugat Eduard Irimia.

Biletele, care au preţuri cuprinse între 30 şi 70 de lei, pot fi achiziţionate în sistem electronic din reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo din toată ţara, dar şi de la Galaţi Shopping City.

 

Citit 2954 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.