HANDBAL / Victorie gălăţeană la Iaşi după un final de meci uluitor

HANDBAL / Victorie gălăţeană la Iaşi după un final de meci uluitor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de handbal masculin din eşalonul secund (Divizia A, Seria A), CSU, a încheiat victorioasă partida ultimei etape a turului. Succesul este cu atât mai de apreciat, întrucât adversara a fost o echipă de top a seriei – Politehnica Iaşi, chiar pe terenul acesteia. La început, ieşenii s-au autodepăşit, conducând aproape tot timpul. Mai mult, după o repriză şi jumătate aceştia aveau un avantaj consistent pe tabelă: 20-13, dar ce a urmat în ultimul sfert de oră a fost incredibil. Sportivii antrenorului Mihai Pantea au încheiat entuziasmant partida, gălăţenii au recuperat punct după punct, pentru ca aproape de final să egaleze. În plus, în ultimele secunde au reuşit chiar să înscrie prin Ionuţ Vişan golul care le-a adus o victorie extraordinară: 26-25.

Graţie acestui nou succes, echipa gălăţeană a încheiat prima parte a campionatului pe locul patru, cu 27 de puncte.

„Este o clasare foarte bună. Mai mult nu puteam realiza, ţinând cont de faptul că în faţa noastră, în clasament, se află echipe care au un potenţial sportiv şi financiar net superior grupării noastre. Pentru ce am realizat, îi felicit pe jucătorii noştri şi sper ca şi în retur să avem o comportare cât mai onorabilă”, ne-a declarat antrenorul gălăţenilor.

Iată şi lotul deplasat la Iaşi: Andronic, Vârlan – Bursuc, Vişan, Mârşiu, Secară, Aniţa, Dorneanu, Grigore, Băhnăreanu, Dospinescu, Şt.Ionel, Şahîn şi Câmpanu.

Citit 1134 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.