Pariurile zilei: Bani pentru sărbători

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Poli Timişoara – CFR Cluj 2 (cotă 1,95)

 

CFR Cluj a dat semne de revenire ca formă în ultimele partide, după ce a reuşit să câştige fără prea mari probleme partidele cu Săgeata (6-1) şi FC Botoşani (3-1). De partea cealaltă, Poli Timişoara are înfrângeri pe linie şi cu greu poate spera la un rezultat de egalitate. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este netă în favoarea clujenilor, care au unul dintre cele mai bune loturi din Liga I, în timp ce în echipa Timişoarei se află mulţi jucători care în urmă cu doi ani evoluau în eşalonul al treilea.

 

Juventus – Avellino H1 (cotă 1,45)

 

După ce a ratat calificare în optimile Ligii Campionilor, Juventus are nevoie de cât mai multe rezultate pozitive, printre care şi câştigarea Cupei Italiei. Pentru a ajunge în postura de a evolua cu trofeul pe masă „Juve” are de trecut mai întâi de Avellino, formaţie aflată în liga secundă. În foamea de revanşă, torinezii cel mai probabil vor face scor cu Avellino.

 

Zulte Waregem – Cercle Brugge 1 (cotă 1,45)

 

Au fost multe surprize în Cupa Belgiei în faza optimilor, iar în sferturi au rămas puţine echipe care la început puteau fi văzute drept câştigătoare de competiţie. Scăpată de malaxorul surprizelor, Zulte Waregem a rămas una dintre principalele favorite la câştigătoare Cupei. E de mizat pe Zulte cu atât mai mult cu cât joacă excelent acasă (nouă victorii şi o remiză), iar Cercle Brugge este o formaţie de cel mult mijlocul clasamentului.

Citit 2503 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2013 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.