Pariurile zilei: Ne merge bine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Lens - Istres 1 (cotă 1,65)

Cea mai bună echipă de pe teren propriu din liga a doua franceză, Lens, locul doi în clasament, are meci acasă cu Istres. Adversarul e numai bun de bătut, fiind penultimul atât în jocurile din deplasare, cât şi la general. Lens are bilanţ de şapte victorii şi o remiză pe teren propriu. Mai mult, se află într-o formă foarte bună, învingând etapa trecută în deplasare pe Angers, una dintre contracandidatele la promovare. Istres a pierdut ultimele cinci partide din deplasare, iar la patru dintre ele diferenţa de scor a fost de cel puţin două goluri.

Pandurii - Petrolul ambele marchează (cotă 1,75)

Un meci important din Liga I pentru cofiguraţia clasamentului la vârf este cel dintre Pandurii şi Petrolul. Ambele echipe sunt obişnuite să marcheze în aproape fiecare meci. Din cele 18 partide disputate până acum, cei de la Pandurii au un singur meci fără gol, iar Petrolul are trei. Surprinzător, avem o cotă de 1,75, foarte bună pentru "ambele marchează".

Orlando Pirates - Pretoria sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Campionatul din Africa de Sud s-a dovedit a fi bun pentru a paria pe un număr redus de goluri. Cum astăzi joacă Pretoria, formaţia cu cele mai multe partide cu mai puţin de trei goluri în meci (10 din 13), e clar că putem miza pe un astfel de pariu.

Citit 2365 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2013 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.