Pasiuni surprinzătoare / Un fotbalist de la Oţelul, în lumea modei

Pasiuni surprinzătoare / Un fotbalist de la Oţelul, în lumea modei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victoraş Astafei, fotbalistul grupării roş-alb-albastre, recunoscut pentru modul său de a ieşi din limitele obişnuitului, şi-a găsit o nouă ocupaţie


Cu toate că, de regulă, fotbaliştii, mai ales cei din Liga I, n-au nevoie de un loc de muncă part-time, un jucător legitimat la FC Oţelul, Victoraş Astafei, s-a axat pe o nouă pasiune: propriul magazin de haine. Fotbalistul gălăţenilor a pus la cale afacerea de mai mult timp, alături de un grup de studenţi ai Facultăţii de Arte din Târgu Mureş, iar din această lună şi-a lansat propria linie vestimentară. “Totul a venit firesc pentru mine, din plăcere se nasc lucrurile de succes”, a spus Astafei, care s-a lansat în modă alături de iubita sa, Andreea.

Pentru început, vânzările vor funcţiona doar online, iar articolele vestimentare se adresează unui public tânăr. “Stilul este unul underground, mai diferit faţă de celelalte de pe piaţă. E tineresc şi nebun. Există haine şi pentru fete, şi pentru băieţi. Atenţia e îndreptată spre un public mai nonconformist”, ni s-a confesat noul creator de modă.

Brand InSync21, logo VA

Numele companiei ales de Astafei a fost InSync21, care, după spusele sale, reprezintă o combinaţie între mai multe lucruri. “Brandul se va numi InSync21. Am depus actele la OSIM şi totul este sută la sută legal. InSync21 are mai multe semnificaţii. În primul rând, 21 e numărul meu special. InSync e ca o contopire între două lucruri, dragostea dintre doi oameni. La fel şi logoul A şi V în fuziune. Un fel de doi în unul, adică 21”, a precizat fotbalistul Oţelului, care poartă numărul 21 pe tricou şi la gruparea gălăţeană.

Tânărul fotbalist intrat pe piaţa creatorilor de haine a spus că preţurile vor fi accesibile. “Nici gând să fie vorba de profit, îmi doresc doar ca brandul să crească încet, dar sigur. Preţurile vor fi foarte accesibile. De exemplu, un tricou printat costă 79 de lei”, a spus Astafei.

Astfel, fotbalistul Oţelului a creat articole vestimentare de diverse tipuri, de la tricouri, blugi sau geci, până la şosete sau şepci.

„Intram în magazine second-hand”

Deşi s-a apucat de fotbal încă de când avea şapte ani, Astafei a recunoscut că a fost atras de întotdeauna de arta vestimentară. „Mereu m-a atras moda şi tot ce ţine de vestimentaţie. Încă de mic îmi strângeam bani pentru un tricou mai deosebit, care îmi atrăgea atenţia. Intram în magazine de second-hand, unde găseam lucruri de calitate. Şi acum mai intru uneori”, a spus amuzat Victoraş.

Astafei este recunoscut pentru felul său neobişnuit de a fi faţă de ceilalţi fotbalişti. Are blog pe care îi place să scrie chiar şi poezii, citeşte cărţi în timpul liber, ba chiar lucrează la un roman pe care speră să-l lanseze cât de curând, s-a alăturat în mod inedit protestelor pentru Roşia Montană dedicându-le un gol, iar acum s-a lansat pe piaţa vestimentară. Momentan doar în mediul online, până va creşte la cote maxime interesul pentru articolele sale de îmbrăcăminte.

Citit 1947 ori Ultima modificare Luni, 30 Decembrie 2013 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.