Pariurile zilei: Cote mari de anul nou

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Manchester Utd – Tottenham 1 şi peste 2,5 goluri (cotă 2,46)

Cum e liber la pariuri până pe 1 ianuarie, ne axăm pe meciurile din prima zi a anului 2014. Începem cu o partidă din Premier League, acolo unde Manchester Utd se află în revenire de formă, în timp ce Tottenham e pe o pantă descendentă de mai multă vreme. Şi cum e un duel între două echipe cu potenţial de a marca multe goluri, am ochit o cotă de 2,46 pentru un succes al gazdelor, coroborat cu cel puţin trei goluri înscrise în meci.

 

Millwall – Leicester peste 2,5 goluri (cotă 1,80)

În Championship (liga a doua din Anglia), liderul seriei, Leicester, are meci în deplasare cu o echipă aflată în subsolul clasamentului, Millwall (locul 20). Cele două echipe sunt obişnuite cu partide de peste 2,5, mai ales în cazul lui Leicester la jocurile de „afară”.

 

Luton – Barnet 1 (cotă 1,65)

În liga a cincea, Luton are o serie uluitoare de victorii prin care a şi reuşit să urce pe primul loc, recuperând mai bine de 15 puncte faţă de Cambridge. Adversarul de azi, Barnet, locul nouă, a pierdut meciul de acasă cu Luton, în urmă cu o săptămână, aşa că şansele să scoată ceva în deplasare sunt foarte mici.

 

Halifax – Gateshead 1 (cotă 2,40)

Halifax e o formaţie axată pe jocurile de pe teren propriu, acolo unde a obţinut 11 victorii din 14 partide. În mod normal nu e de pariat pe un bilet de siguranţă, dar totuşi, merită încercat având în vedere locurile din clasament ale celor două echipe şi bilanţul excelent al lui Halifax de acasă.

 

Hyde – Macclesfield 2 (cotă 1,70)

Gazdele au doar trei puncte obţinute în 24 de partide, fără să fi reuşit să câştige vreun meci până acum. De partea cealaltă, Macclesfield e în plină formă, cu trei victorii în ultimele trei partide disputate.

 

Alfreton – Wrexham 1 (cotă 2,50)

Alfreton e pe locul trei în serie, are un bilanţ foarte bun acasă, în timp ce oaspeţii îs abia pe locul 15, cu şapte înfrângeri din 13 partide disputate în deplasare.

Citit 2972 ori Ultima modificare Luni, 30 Decembrie 2013 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.