Au apărut explicaţiile clubului Oţelul în cazul lui Henrique

Au apărut explicaţiile clubului Oţelul în cazul lui Henrique
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a ţinut să facă precizări referitoare la cazul Henrique. Golgeterul roş-alb-albaştrilor din prima parte de campionat n-a putut intra în ţară din cauza unor probleme cu viza. Răducan a spus că problemele au apărut din cauza statului de insolenţă a clubului şi nu din cauza întârzierii unor plăţi.

„Henrique a întâmpinat într-adevăr probleme la sosirea sa pe aeroportul Henri Coandă, însă trebuie precizat faptul că toţi jucătorii sud-americani au un statut aparte şi deseori apar probleme de acest gen. Fotbalistul dispune o viză temporară de şedere în România, clubul a demarat procedurile pentru ca aceasta să poată deveni permanentă, dar statul special al clubului nostru, cel de insolvenţă, ne îngreunează munca în anumite aspecte, mai ales juridice. Nu putem discuta despre nicio taxă neplătită de club, este o situaţie a cărei rezolvare definitivă necesită proceduri complexe, cu toate acestea avem convingerea că totul se va rezolva şi Henrique se va alătura lotului în cel mai scurt timp posibil. Atacantul a primit la plecarea în tara sa natală o copie a contractului prin care putea face dovada că nu se află în România în scopuri turistice, din păcate la Bucureşti jucătorul nu a avut-o la îndemână, iar desfăşurarea rapidă a evenimentelor nu ne-a permis să intervenim la timp pentru a remedia această problemă”, a declarat Narcis Răducan.

Henrique s-a întors în Brazilia, iar întoarcerea sa se va efectua, conform comunicatului, în cel mai scurt timp posibil. Gălăţenii vor efectua un cantonament în Spania, la Marbella, în perioada 23 ianuarie – 14 februarie.

Citit 1472 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2014 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.