Pariurile zilei: Se ascut săbiile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Villarreal – Real Sociedad peste 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

În manşa a doua a optimilor de finală din Cupa Spaniei, Villarreal şi Real Sociedad pornesc de la 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit şi în campionat, în weekendul trecut, iar gazdele s-au impus categoric, scor 5-1. Ambele formaţii vizează calificarea, având pretenţii de cupe europene. Astfel, sigur se ascut săbiile şi se va trece la atac de fiecare parte pentru a marca, aşa că mizăm pe cel puţin trei goluri în acest meci.

 

Alfreton – Tamwarth 1 (cotă 1,72)

 

Ne-a sărit în ochi un meci extrem de interesant din liga a cincea engleză. Chiar dacă au fost destule surprize în ultima vreme, mizăm pe dorinţa de revenire a gazdelor după două înfrângeri pe teren străin. Alfreton se descurcă foarte bine acasă, având 11 victorii din 14 partide. Adversarul e mai mult decât accesibil, fiind abia pe 21 în clasament. În deplasare, Tamwarth a strâns doar două victorii şi două remize din 11 jocuri.

 

Eintracht Frankfurt – Sahtior Donetk peste 2,5 goluri (cotă 1,40)

 

Un meci amical dintre o echipă germană şi Şahtior Doneţk, cea mai bună echipă din Ucraina din ultimii ani, ne duce cu gândul la goluri multe. Mizăm pe cel puţin trei reuşite în meci pentru o cotă de 1,40.

Citit 3077 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.