Pariurile zilei: Avem zestre bogată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Nancy – CA Bastia sub 2,5 goluri (cotă 1,75)

 

Pornim de la un nivel ridicat, după ce ne-a mers excelent miercuri: toate cele cinci ponturi au fost corecte, având şi cote bune! Trebuie să recunoaştem că astăzi nu avem cine ştie ce meciuri de pariat, aşa că e recomandat să facem doar încercări, fără să ne hazardăm la sume mari. Mai întâi, avem o cotă foarte bună pentru mai puţin de trei goluri la Nancy – CA Bastia. Oaspeţii au opt meciuri din zece cu o astfel de desfăşurare, aşa că mizăm pe statistică.

 

Venezia – Entella sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Entella, din liga a treia italiană, e o adevărată specialistă a meciurilor cu goluri puţine. Liderul din Seria C1A n-a depăşit decât o singură dată limita de două goluri la meciurile din deplasare. În plus, ultimele două rezultate de pe teren străin au avut acelaşi rezultat: 0-0. De partea cealaltă, Venezia are un bilanţ echilibrat la goluri, dar faptul că Entella e liderul ne dă speranţă că oaspeţii vor dicta cursul jocului.

 

Olhanense – Guimaraes sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Campionatul portughez e recunoscut pentru că are majoritatea partidelor cu goluri puţine. Nici Olhanense şi Guimaraes nu fac excepţie de la regulă. Oaspeţii au un bilanţ cu 11 meciuri din 15 cu mai puţin de trei goluri, în timp ce Olhanense are zece din 15.

Citit 2707 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.