Pariurile zilei: Cheia succesului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Manchester City - Cardiff 1D2N (cotă 1,65)

Pariem aşa cum am făcut-o şi când am câştigat. Practic, mergem pe cheia succesului. La meciul din Premier League dintre Manchester City şi Cardiff, mizăm că gazdele vor marca, iar oaspeţii nu. Altfel spus, orice victorie la zero a celor de la Manchester City ne fructifică o cotă de 1,65. Manchester City are mare nevoie de victorie, fiind la un singur punct în urma primului loc, Arsenal. Mai mult, City a câştigat toate meciurile de pe teren propriu pe plan intern, iar la ultimele trei nici n-a primit vreun gol. Nici Cardiff  nu se descurcă prea grozav pe teren străin şi are doar cinci goluri înscrise în zece partide.

AS Roma - Livorno 1D2N (cotă 1,67)

Pe acelaşi principiu mizăm şi la duelul dintre AS Roma şi Livorno. Roma e pe locul doi şi trebuie să tragă tare în continuare pentru a se menţine pe poziţia care duce direct în grupele Ligii Campionilor. Gazdele au primit doar două goluri pe teren propriu până acum, de la Sassuolo şi Fiorentina, iar primul dintre ele a fost cu mare ghinion, picat în minutul 95 al partidei. Livorno e slabă pe teren străin, are doar patru puncte scoase şi cinci goluri marcate.

Crewe - Leyton Orient 2 (cotă 1,80)

Leyton Orient e o formaţie ciudată, dar pe care încercăm s-o reperăm. A avut un start fantastic, cu o serie lungă de victorii, apoi o cădere când abia mai scotea câte o remiză. De ceva vreme şi-a revenit şi e din nou aproape de locul 1. Pentru a reveni pe primul loc în liga a treia din Anglia, are nevoie să câştige pe terenul lui Crewe, formaţie aflată pe loc de retrogradare.

Citit 2486 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2014 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.