Pariurile zilei: Schemă de câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Gateshead – Welling 1 (cotă 1,67)

 

Vă mai aduceţi aminte de Welling? E echipa care ne-a ars de două ori, având meciuri facile pe teren propriu cu ultimele două clasate. Acum a venit vremea răzbunării noastre prin a fructifica un câştig de pe urma unui eşec al celor care ne-au făcut zile negre în trecut. Şi nici n-ar trebui să fie prea greu, Gateshead se află într-o formă foarte bună, mai ales pe teren propriu, aşa că mizăm pe 1 solist.

 

Patrcik – St. Johnstone 2 (cotă 2,30)

 

Nu-i un meci uşor, dar nici imposibil. Încercăm o cotă mare din Scoţia, acolo unde St. Johnstone, o formaţie obişnuită cu locurile fruntaşe, joacă pe terenul penultimei clasate. E totuşi un meci ciudat, gazdele n-au nicio victorie acasă, iar oaspeţii au una singură pe teren străin. Facem o încercare pe un 2 solist, măcar de dragul cotei, pentru că până la urmă mizăm pe echipa mai valoroasă. Mai jos vedem cum ne putem recupera investiţia de la acest pariu.

 

Kidderminster – Dartford 1 (cotă 1,30)

 

Facem un calcul astfel încât eventualul câştig de la acest meci să ne acopere investiţia de la Patrick – St. Johnstone. Mizăm pe un succes al gazdelor, pentru că se află în situaţia în care nu-şi mai permit niciun pas greşit, mai ales că întâlnesc penultima clasată şi, totodată, echipa în cea mai slabă formă din serie. Kidderminster joacă foarte bine acasă, având 10 victorii din 13 partide.

Citit 2843 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2014 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.