Pariurile zilei: Zi bună de pariat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Feirense - Maritimo B sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

În liga secundă din Portugalia se întâlnesc două specialiste în meciuri cu goluri puţine. Atât Feirense, cât şi Maritimo B au 20 de partide din 25 jucate cu mai puţin de trei goluri înscrise în meci. Astfel, la meciul direct dintre cele două formaţii nu putem miza pe altceva decât pe sub 2,5 goluri.

Real Sociedad - Racing Santander H1 (cotă 1,62)

Real Sociedad e o echipă bună a primei ligi din Spania, care a jucat şi în grupele Ligii Campionilor în acest sezon. Cu obiectiv de a evolua în cupele europene şi pentru acest an, Sociedad poate să-şi atingă ţelul chiar prin intermediul Cupei. Adversarul este cel mai facil posibil, Racing Santander fiind abia în liga a treia. Pentru a nu sta cu grija calificării şi în retur, Sociedad trebuie să câştige la o diferenţă de cel puţin două goluri, aspect pe care mizăm şi noi.

AC Milan - Udinese 1 (cotă 1,45)

AC Milan e un club foarte mare şi nu-şi permite să rateze prezenţa în cupele europene. Cum în campionat e mai aproape de retrogradare decât de Europa, AC Milan trebuie să forţeze în Cupă. Are avantajul propriului teren în meciul cu Udinese, dar şi emulaţia de pe urma numirii unui nou antrenor, Seedorf, care a şi debutat cu succes, 1-0 cu Verona (locul şase), în campionat. De partea cealaltă, Udinese se află la cel mai slab sezon al său din ultimii cinci ani.

Oliveirense - Moreirense 2 (cotă 1,75)

Nu e cel mai sigur meci din lume, dar e un pariu ce merită încercat. Liderul din liga secundă a Portugaliei, Moreirense, cu o formă foarte bună şi lider în clasamentul deplasărilor, are un meci la îndemână cu penultima clasată, Oliveirense.

Citit 2500 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2014 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.