Veşti bune pentru Bute/ Revanşa cu Pascal chiar e posibilă

Veşti bune pentru Bute/ Revanşa cu Pascal chiar e posibilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

După ce Lucian Bute a pierdut meciul cu Jean Pascal, disputat duminică dimineaţă la Montreal, promotorul canadianului de origine haitiană, Yvon Michel, preşedintele GYM, a admis că sunt şanse mari ca românul să aibă şansa unui meci revanşă.

„Am spus întotdeauna că un meci revanşă are loc atunci când e dorit de public. Noi nu excludem deloc această variantă. Bute a primit lovituri din partea lui Pascal care pe alţii i-ar fi doborât. Acest băiat este departe de a fi terminat. Face parte din elita mondială, a fost învins de un pugilist superior, care s-a pregătit mai bine ca niciodată”, a spus Michel.

De altfel, Bute a fost întrebat la sfârşitul meciului cu Jean Pascal de o posibilă revanşă, la care pugilistul originar din Pechea a răspuns categoric: „Bineînţeles, îmi doresc revanşa pentru că ştiu că sunt capabil”.

Bute mai are o revanşă de luat şi în faţa lui Carl Froch, cel care l-a învins în mai 2012, şi i-a luat centura mondială la categoria supermijlocie. Cu Jean Pascal, Bute a boxat la categoria semigrea pentru a doua oară în cariera de profesionist după victoria în faţa lui Grachev, din noiembrie 2012.

Citit 1253 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2014 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.