Mari probleme financiare/ Jucătorii de la Sporting Lieşti au oprit antrenamentele

Mari probleme financiare/ Jucătorii de la Sporting Lieşti au oprit antrenamentele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Problemele financiare de la Sporting Lieşti şi-au spus cuvântul. După demisia antrenorului Doru Buciumeanu, cel care a reuşit promovarea cu echipa din liga a patra în cel de-al treilea eşalon, nici jucătorii nu s-au mai prezentat la antrenamente. Atât jucătorii, cât şi staff-ul tehnic, susţin că nu au mai primit salariile de trei luni şi nici patru prime de joc de pe urma a trei victorii şi un rezultat de egalitate obţinut în deplasare.

„Nu se mai antrenează nimeni. Eu am demisionat din funcţie, nu mă mai întorc. Au mai fost probleme financiare şi în vară, am crezut că vor fi rezolvate, dar iată că s-a ajuns într-o situaţie dificilă. Nu ştiu cum va juca Sporting Lieşti în retur, au zis că vor băga în teren juniori. Dacă nu vor plăti, e prea puţin probabil să se mai antreneze vreun jucător din lotul actual”, a spus Doru Buciumeanu, fostul antrenor al echipei din Lieşti.

Cu toate că echipa a avut prestaţii bune, reuşind promovarea din liga a patra cu victorii pe linie şi rezultate satisfăcătoare în cel de-al treilea eşalon, proiectul de la Sporting Lieşti e pe cale să se destrame odată cu problemele financiare. La Lieşti evoluau tineri jucători gălăţeni descoperiţi de Buciumeanu, după ce încheiau junioratul la Oţelul sau Dunărea.

Citit 1452 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2014 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.