Parma şi-a dat acordul. Oţelul va avea avea fundaş italian

Parma şi-a dat acordul. Oţelul va avea avea fundaş italian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, a anunţat ieri că s-a obţinut acordul italienilor de la Parma pentru ca fundaşul Giussepe Prestia, în vârstă de 20 de ani, să evolueze la echipa gălăţeană în a doua parte a campionatului Ligii I.  "Mă bucur că i-am convins pe cei de la Parma, e un jucător de mare perspectivă. Este monitorizat de scouterii lui Manchester City, anul trecut n-au ajuns la un numitor comun, dar atât ei cât şi Parma vor fi atenţi la evoluţiile sale", a declarat Narcis Răducan pentru prosport.ro.

Prestia urmează să vină la Oţelul sub formă de împrumut până în vară, cu opţiune de cumpărare.

Fundaşul italian este deţinut în copropietate de FC Parma (locul şapte în Serie A) şi Crotone (locul nouă în Serie B) şi era legitimat la formaţia din liga secundă. A început fotbalul la Palermo, club din prima ligă italiană la acea vreme. A fost împrumutat apoi la Ascoli, în Serie B, unde a avut evoluţii foarte apreciate, jucând în 26 de partide. Înaintea acestui sezon a fost cumpărat de Parma, care l-a cedat la Crotone, pentru care a strâns şase prezenţe în actuala ediţie de campionat şi una în Cupa Italiei. De remarcat faptul că Prestia a fost un obişnuit al naţionalelor de juniori ale Italiei, evoluând ultima oară pentru reprezentativa Under 20 a ţării sale.

Aceasta este a doua achiziţie de marcă a celor de la Oţelul din această perioadă, după cea fostului portar de la AS Roma, uruguayanul Mauro Goicoechea.

 

Citit 1671 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2014 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.