Transferul francezului Tritz la Oţelul a căzut în ultimul moment
Foto: foto: fotbalclubotelul.ro

Transferul francezului Tritz la Oţelul a căzut în ultimul moment
foto: fotbalclubotelul.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Venit în probe la Oţelul, fundaşul dreapta francez Stephane Tritz a reuşit prin prestaţiile de la antrenamente şi din meciul amical cu Videoton (scor 3-3) să-l convingă pe antrenorul Ewald Lienen că va fi util echipei gălăţene, astfel că joi după-amiază FC Oţelul anunţa că va urma vizita medicala premergătoare semnării contractului cu jucătorul venit din liga secundă franceză.

Însă, peste numai câteva ore, situaţia s-a schimbat total, cei de la Oţelul anunţând pe site-ul oficial că s-a renunţat la Tritz din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale impresarului fotbalistului francez. "FC Oțelul Galați a renunțat la înregimentarea fundașului dreapta Stephane Tritz, pretențiile financiare ale agentului jucătorului francez fiind considerate exagerate de către oficialii clubului nostru. În următoarea perioadă, conducerea FC Oțelul Galați va demara negocierile cu un alt fotbalist de același profil care să completeze lotul pentru partea a doua a Ligii I", s-a precizat în comunicatul clubului gălăţean.

În acest moment, Oţelul are în lot un singur jucător specializat pe postul de fundaş dreapta, Andrei Marus (21 de ani), promovat relativ recent de la echipa satelit şi care a bifat până acum doar un singur minut în Liga I. În prima parte a campionatului, pe postul aminiti au mai fost folosiţi mijlocaşul Ciprian Milea şi fundaşii centrali Cristian Sârghi şi Constantin Mişelăricu.

Oţelul Galaţi se află de o săptămână în Spania, la Sotogrande, într-un stagiu de pregătire centralizată care se va încheia pe 14 februarie. Până acum, în această iarnă cei de la Oţelul au perfectat două transferuri, cele ale portarului uruguayan Goicoechea şi mijlocaşului Florin Lovin. Totodată, Narcis Răducan, managerul general al clubului, a confirmat că s-a obţinut acordul celor de la Parma pentru împrumutul fundaşului central italian Giussepe Prestia (20 de ani).

Citit 1433 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.