Pariurile zilei: Cote mari de pariat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bastia - Guingamp 1 (cotă 2,20)

Una dintre cele mai bune echipe de pe teren propriu din Franţa, Bastia, formaţie care a făcut şi investiţii serioase în ultima perioadă, o întâlneşte în propriul fief pe nou-promovata Guingamp. Oaspeţii nu se descurcă prea bine pe teren străin, având un singur success şi patru remize din zece partide. Bastia are şapte victorii acasă din zece partide, doar PSG, Lille şi Monaco fiind mai bine plasate la acest capitol.

Levante - Rayo Vallecano 1 (cotă 2,15)

Pariorii fideli rubrici noastre îşi aduc aminte de faptul că am îndemnat la mize solide pe 1 solist la Levante - Rayo Vallecano din Cupa Spaniei, după 0-0 în manşa tur. De această dată, cele două echipe se înfruntă în campionat, dar coordonatele sunt cam aceleaşi. Levante este o echipă bună, care speră să prindă un loc de cupă europeană. De partea cealaltă, Rayo e penultima şi pare să se îndrepte către liga secundă, având şapte înfrângeri în 11 deplasări.

Shrewsbury - Brentford 2 (cotă 1,75)

Brentford e lider în liga a treia din Anglia, dar orice pas greşit poate cântări mult în lupta pentru promovare pe care o duce cu Leyton Orient şi Wolverhampton. Oaspeţii au nevoie de un succes pe terenul unei echipe aflate în suferinţă. Mai mult, gazdele au pierdut ultimele cinci partide de pe teren propriu, fără să reuşească să marcheze.

Arsenal - Crystal Palace sub 3,5 goluri (cotă 1,44)

La mijlocul săptămânii am mizat pe stilul de joc închis al celor de la Crystal Palace, imprimat de antrenorul Tony Pulis, şi ne-a ieşit. Procedăm la fel şi de această dată, în deplasarea de la Arsenal, dar cu un interval mai mare de sub patru goluri. Arsenal a avut numai meciuri de sub 2,5 în ultimele cinci disputate acasă, iar Crystal Palace e o adevărată specialistă în partide cu goluri puţine.

Citit 2872 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.