Pariurile zilei: Să începem săptămâna cu încasări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vaduz - Lugano 1 (cotă 1,95)

În liga secundă elveţiană, doar primul loc promovează, poziţie ocupată deocamdată de Vaduz. Lupta este extrem de strânsă, Servette Geneva şi Schaffhausen merg aproape perfect şi stau foarte aproape de lider, astfel că Vaduz este obligată să câştige, pentru a nu-şi nărui munca de jumătate de an. Pe teren propriu, Vaduz are şapte victorii, două egaluri şi nicio înfrângere.

Manchester City - Chelsea peste 2,5 (cotă 1,65)

Aşteptăm spectacol de la marele derby din Premier League, cu City dând tonul. De altfel, este un pariu în care mizăm în primul pe teribila forţă ofensivă a „cetăţenilor”, care au o medie de aproape trei goluri marcate pe meci. Mai ales când joacă pe teren propriu, Manchester City este echipa perfectă pentru un astfel de pariu, de meci cu minim trei goluri în total, în ultimele 16 partide de acasă o singură dată marcându-se mai puţin. De asemenea, la încadrarea în coordonatele unui derbi cu goluri multe este foarte posibil să contribuie şi Chelsea, echipa cu o medie de două goluri înscrise pe meci.

Ankaraspor - Tavsanli 1/1 (cotă 1,60)

Liderul ligii secunde din Turcia are meci uşor pe teren propriu, în faţa unei adversare modeste, penultima clasată. Pentru a avea o cotă frumuşică, mizăm că Ankaraspor va rezolva partida încă din prima repriză, alegând 1 pauză - 1 final. Variantă foarte probabilă, ţinând cont de diferenţa valorică dintre combatante.

Citit 2882 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2014 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.