Pariurile zilei:Ofertă bună în ligile inferioare din Franţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Lens – Laval 1 (cotă 1,57)

 

Echipa de pe locul doi din liga secundă franceză, Lens, are meci acasă cu o formaţie care se chinuie să evite retrogradarea, Laval. Gazdele pornesc ca favorite certe, mai ales că vin după două rezultate negative pe teren propriu - e drept, cu adversari mai tari decât Laval - aşa că nu-şi mai permit paşi greşiţi acasă dacă vor să promoveze. De partea cealaltă, Laval a pierdut nu mai puţin de opt partide din cele 11 disputate în deplasare, cele mai multe după Chateauroux. Până la ultimele două partide de acasă, Lens avea o linie aproape perfectă pe teren propriu, cu şapte victorii şi o singură remiză.

 

Carquefou – Orleans sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Am primit confirmarea etapa trecută că Orleans şi-a revenit la stilul de joc cu goluri foarte puţine în meci. Am tot mizat pe echipa din liga a treia franceză că nu depăşeşte limita de 2,5 goluri în meci şi ne-a cam ieşit, drept dovadă şi statistica: 15 din 18 cu mai puţin de trei goluri. Pariul devine şi mai interesant când vedem statistica gazdelor, care e identică în privinţa golurilor: 15 din 18 partide cu un total “sub 2,5” şi aceeaşi medie, de 1,5 goluri pe meci.

 

Dijon – Brest 1 (cotă 1,80)

 

Revenim la liga a doua franceză, acolo unde Dijon ocheşte locurile de promovare. Pentru a reuşi acests lucru, are nevoie de un succes acasă cu Brest, formaţia de pe locul 16. Dijon e foarte bună acasă, cu şapte victorii din zece partide, fiind una dintre cele mai în formă echipe la acest capitol.

Citit 2855 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.