HOCHEI/ Victorie fără gol primit cu Progym, veteranul Radu Viorel a închis poarta

HOCHEI/ Victorie fără gol primit cu Progym, veteranul Radu Viorel a închis poarta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hocheiştii de la CSM Dunărea au reuşit astăzi primul lor meci din actualul campionat în care nu au primit gol. Echipa gălăţeană s-a împus în faţa celor de la Progym Gheorgheni, principala contracandidată la un loc calificant în semifinale, cu scorul 3-0, în mare măsură graţie tripletei formate din veteranii Radu Viorel (44 ani), Paul Burada (47 de ani) şi Cătălin Geru (44 de ani). Primul a fost imbatabil în poartă, iar ceilalţi doi au marcat câte un gol în repriza a treia, după ce Filip Randa a deschis scorul în prima repriză.

Acesta a fost al doilea joc al celor de la Dunărea în turneul de la Cârţa (judeţul Harghita), al cincilea din faza de calificare în semifinale. În prima partida, ieri, Dunărea a pierdut cu 5-3 în faţa echipei Steaua Bucureşti.

Duminică, CSM Dunărea va întâlni pe Sportul Studenţesc iar Progym va juca cu Steaua. În clasament, echipa gălăţeană este pe locul trei, cu şase puncte în urma celor de la Gheorgheni. Primele două clasate după opt turnee se vor califica în semifinale.

Citit 1586 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2014 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.