UPDATE/ Oţelul aduce un atacant de la Inter Milano şi a rezolvat şi transferul lui Tritz (VIDEO)

UPDATE/ Oţelul aduce un atacant de la Inter Milano şi a rezolvat şi transferul lui Tritz (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Deşi vineri noapte cei de la Oţelul anunţau că renunţă la achiziţia fundaşului dreapta francez Stephane Tritz din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale impresarului acestuia, în această după-amiază s-a ajuns în cele din urmă la un acord. Dacă nu vor fi probleme la vizita medicală, fotbalistul francez urmează să semneze contractul cu Oţelul.


Filiera italiană pe care s-a axat campania de achiziţii din această iarnă a celor de la Oţelul este foarte productivă. După fostul portar de la AS Roma, Mauro Goicoechea, şi fundaşul central Prestia, de la Parma, gruparea gălăţeană este foarte aproape de încă un transfer de la o echipă cu nume: portughezul Bocar Djumo, jucătorul lui inter Milano.

Are 19 ani, este atacant, a jucat la Inter "Primavera" 16 meciuri, iar în vara anului trecut a fost împrumutat la Madeira, în liga secundă portugheză, unde a jucat în 10 partide şi a marcat un gol. La fel ca Prestia, vine la Oţelul sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Bocar ar putea ajunge luni în cantonamentul Oţelului din Spania.

Interesant este că pe mai multe site-uri apare informaţia că în 2012 a fost curtat de mari forţe ale fotbalului european, Barcelona, Manchester United şi Manchester City.

Citit 3405 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2014 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.