Pariurile zilei: Obiective de îndeplinit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Halifax – Salisbury 1 (cotă 2,00)

 

În liga a cincea din Anglia se joacă un meci important pentru ambele echipe în privinţa obiectivului, calificarea în play-off. Avantajul celor de la Halifax e terenul propriu, care cântăreşte mai mult decât la un alt meci. Halifax e cea mai bună echipă de pe teren propriu, cu 11 victorii din 16 partide, în timp ce oaspeţii nu se descurcă deloc bine pe teren străin, având opt înfrângeri din 13 jocuri.

 

Fulham – Sheffield Utd 1 (cotă 1,67)

 

Cei de la Fulham au nevoie de o victorie pentru a-şi reveni, iar adversarul potrivit pentru un meci de descătuşare este unul din ligă inferioară, cum e cazul celor de la Sheffield. Mai mult, formaţia oaspete e pe locul 23 din 24 în liga a treia engleză, aşa că Fulham, cu toate că-i ultima din Premier League, e clar că vizează o calificare în faza următoare a Cupei Angliei, având în vedere investiţiile din ultimii ani.

 

Nantes – PSG 2 (cotă 1,53)

 

Pentru PSG orice trofeu câştigat înseamnă o justificare a investiţiilor babane. În semifinalele Cupei Ligii, trupa lui Blanc are de înfruntat o nou-promovată în Ligue 1, pe FC Nantes. Dacă joacă la capacitate maximă Ibrahimovici, Cavani şi compania, atunci n-ar trebui să fie probleme în privinţa câştigătoarei.

Citit 2562 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.