Pariurile zilei: Mizăm pe derbiuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Real Madrid – Atletico Madrid sub 2,5 goluri (cotă 1,95)

 

Derbiul Madridului dintre Real şi Atletico are loc pe „Santiago Bernabeu” în manşa tur a semifinalelor din Cupa Spaniei. Fiind abia prima manşă, cele două echipe nu vor forţa, astfel că mizăm pe un meci foarte echilibrat, cu mai puţin de trei goluri reuşite în meci. Ca un argument în plus la acest pariu e şi noul stil de joc al Realului, care are şapte din ultimele opt partide disputate încadrate în limita de sub 2,5. În meciurile de Cupă de până acum, chiar dacă a jucat şi cu modesta Olimpic de Xativa, Real Madrid a făcut numai meciuri cu mai puţin de trei goluri. Argumentul venit din tabăra lui Atletico e că formaţia lui Simeone are numai meciuri de sub 2,5 în ultimele confruntări cu „granzii” Barcelona şi Real.

 

Barcelona – Real Sociedad oaspeţii marchează (cotă 1,80)

 

FC Barcelona nu traversează o formă prea bună, iar Real Sociedad poate specula acest aspect în manşa tur a semifinalelor din Cupa Spaniei. Bascii au nevoie să marcheze pe „Nou Camp” dacă se gândesc să prindă finala, iar cota oferită pentru un gol al lui Sociedad este satisfăcătoare şi pentru pariori. Oaspeţii n-au o echipă prea uşor de bătut, terminând sezonul trecut pe locul patru în Spania (de Liga Campionilor), poziţie pentru care se luptă şi în acest campionat.

 

AS Roma – Napoli ambele marchează (cotă 1,55)

 

Tot prima manşă a semifinalelor se joacă şi în Cupa Italiei, acolo unde AS Roma şi Napoli îşi dispută un loc în ultimul act al competiţiei. Napoli va miza pe un gol marcat în deplasare ca să poată muta soarta calificării pe teren propriu, dar nici AS Roma nu va sta cu mâinile în sân, astfel că un meci cu gol de fiecare parte e chiar plauzibil.

Citit 2831 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2014 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.