Al treilea amical al iernii pentru Oțelul/ Victorie cu Zawisza

Al treilea amical al iernii pentru Oțelul/ Victorie cu Zawisza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Oțelul a reușit să câștige cel de-a treia partidă de verificare din cadrul cantonamentului spaniol, scor 1-0 (1-0), cu Zawisza, formație aflată pe locul opt în Polonia. Gălățenii ar fi trebui să joace împotriva bulgarilor de la LokomotivPlovdiv, însă organizatorii cantonamentului din Spania au efectuat câteva mutări în programul amicalelor. Până acum, Oțelul a mai jucat cu Videoton (3-3) și Lyubimets (2-1).

În acest joc, cu Zawisza, antrenorul Ewald Lienen i-a avut la dispoziție pe toți cei cinci jucători transferați în această iarnă: Goicoechea, Tritz, Prestia, Lovin și Djumo, primii patru începând ca titulari. Tehnicianul a folosit în prima repriză  formula: Goicoechea – Tritz, Sîrghi, Prestia, Popescu – Lovin, Giurgiu – Gavrilă, Cooper, Astafei – Tudorie.

Oțelul a deschis scorul prin tânărul atacant Alexandru Tudorie, care a reluat în plasă minge ricoșată din bara transversală după lovitura de cap a lui Sîrghi, urcat în careu la un corner executat de Gavrilă.

În partea a doua a meciului, Lienen a folosit următorul unsprezece: Simaitis – Marus, Mișelăricu, Sipovici, Milea – Filip, Adăscăliței – Djumo, Sevillano, Marquinhos – Henrique. Căpitanul echipei din partea a doua a fost, în mod surprinzător, Marquinhos.

Următoarea partidă amicală a Oțelului este programată vineri, 7 februarie, cu liderul din Polonia, Legia Varșovia. Până la finalul stagiului de pregătire din Spania, gălățenii vor mai disputa alte două partide: cu Guangzhou (locul 1 din China), pe 9 februarie, și cu Dinamo Moscova (formația rusă antrenată de Dan Petrescu), pe 13 februarie. Delegația gălățenilor va reveni pe 14 februarie în țară, când vor intra în linie dreaptă pentru prima partidă oficială din 2014, programată pe 23 februarie, cu Pandurii Tg. Jiu, pe teren propriu. 

Citit 1628 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.