Bocar Djumo, doar în probe la Oţelul/ Ewald Lienen mai cere doi jucători

Bocar Djumo, doar în probe la Oţelul/ Ewald Lienen mai cere doi jucători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Tehnicianul german al FC Oţelul, Ewald Lienen, s-a declarat mulţumit de cum au decurs lucrurile până acum în privinţa transferurilor. Lienen a spus despre Bocar Djumo (19 ani), adus de Oţelul de la Inter Milano, că e doar în probe şi trebuie să-l convingă pentru a fi legitimat. De asemenea, antrenorul gălăţenilor a punctat şi ce-şi mai doreşte în perioada de mercato, specificând că mai e nevoie de un fundaş dreapta şi un atacant.

„Djumo încă n-a semnat. Se află în probe cu noi, pentru a-l cunoaşte, e un jucător tânăr. Am semnat cu Mauro Goicoechea, cu Giuseppe Prestia, fundaş împrumutat de la Parma, ne mai trebuie un fundaş dreapta şi începem să formăm o echipă. Mai vrem un atacant, avem timp să-l găsim”, a spus Ewald Lienen pentru DolceSport. De altfel, oficialii Oţelului se află în negocieri cu un atacant român.

Referitor la transferul lui Lovin, tehnicianul grupării roş-alb-albastre a spus că echipa avea nevoie de un jucător pe profilul său. „Îl cunosc foarte bine, am lucrat împreună în Germania. E un jucător cu multă experienţă, a jucat şi în Liga Campionilor, cunoaşte Liga I, vorbeşte limba şi poate fi un lider aici. Avem nevoie de asta la echipă, mai mulţi jucători care să-şi asume responsabilitatea de a conduce grupul”, a declarat Lienen.

Oţelul se află într-un stagiu de pregătire centralizată din Spania, acolo unde a disputat deja trei meciuri amicale: 3-3 cu Videoton, 2-1 cu Lyubimets şi 1-0 cu Zawisza. Următoarea partidă de verificare a gălăţenilor este programată vineri, cu Legia Varşovia.

Citit 1973 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2014 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.