Oţelul continuă căutările pentru transferuri

Oţelul continuă căutările pentru transferuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gruparea gălăţeană n-a încheiat încă socotelile în privinţa achiziţiilor, urmând a mai achiziţiona cel puţin un jucător până la finalul perioadei de "mercato", dorindu-se încă un atacant

Cu toate că numărul nou-veniţilor în lotul Oţelului a ajuns la cinci, cifră estimată de managerul general Narcis Răducan chiar la reunirea lotului, antrenorul Ewald Lienen a confirmat că lista achiziţiilor a rămas deschisă, în special pentru postul de atacant. Deşi a fost deja folosit în amicalul cu polonezii de la Zawisza, scor 1-0 pentru Oţelul (gol Tudorie), tânărul atacant Bocar Djumo, care aparţine de Internazionale Milano, n-a semnat încă cu formaţia roş-alb-albastră, urmând mai întâi să-i fie testat potenţialul. Conform unor surse din cadrul clubului, managerul general Narcis Răducan încearcă să mai aducă un atacant în aceste zile, având în vizor doi fotbalişti de acest profil, unul român şi celălalt străin. Până acum, transferurile certe ale Oţelului sunt Mauro Goicoechea (portar), Stephane Tritz (fundaş dreapta), Giuseppe Prestia (fundaş central) şi Florin Lovin (mijlocaş central), cu precizarea că Tritz trebuie să facă vizita medicală înainte de a semna contractul.

În lotul Oţelului sunt doar trei atacanţi în momentul de faţă, dacă nu ţinem cont de Djumo, aflat în probe: Alexandru Tudorie, Henrique Bernardo de Jesus şi Diego Sevillano. Pe poziţia de atacant a mai fost folosit în acest sezon şi Victoraş Astafei, cu toate că specializarea sa este pe postul de mijlocaş de bandă.

Oţelul se află într-un stagiu de pregătire centralizată din Spania, acolo unde a disputat până acum trei meciuri amicale: 3-3 cu Videoton, 2-1 cu Lyubimets şi 1-0 cu Zawisza. Următoarea partidă de verificare a gălăţenilor va avea loc vineri, cu Legia Varşovia. Până la finalul cantonamentului (14 februarie), Oţelul va mai disputa alte două amicale, cu Guangzhou (China) şi Dinamo Moscova (Rusia).

Primul joc oficial din 2014 al formaţiei gălăţene este programat pe 22 februarie, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu. Trupa lui Lienen e pe locul 14 în campionat, la egalitate de puncte cu Viitorul, formaţia de pe 15 (poziţie de retrogradare).

Citit 2187 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2014 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.