Cei de la FCM Dunărea nu pot ajunge nici măcar la vestiare/ Accesul la stadion, blocat de zăpada cărată din oraş
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Cei de la FCM Dunărea nu pot ajunge nici măcar la vestiare/ Accesul la stadion, blocat de zăpada cărată din oraş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană se va întoarce mâine din cantonamentul de la Poiana Braşov, când se va lovi de un mare impediment, imposibilitatea de a-şi folosi terenul de antrenament


Aflată în Poiana Braşov, într-un stagiu de pregătire centralizată, formaţia de ligă secundă FCM Dunărea s-a antrenat fie pe un teren sintetic acoperit, de mici dimensiuni, fie pe terenuri obişnuite, pe un strat bătătorit de zăpadă. Vineri se va reveni în Galaţi, unde terenul de antrenament ar putea fi o problemă. Pe lângă stratul foarte mare de zăpadă ce ar trebui înlăturat de pe terenul sintetic propriu (Dunărea II), nici măcar nu se poate ajunge în zona vestiarelor, accesul fiiind blocat total de zăpada adunată din oraş şi dusă în „valea stadionului”.

S-a renunţat la patru jucători

Altfel, FCM Dunărea, şi-a stabilit în linii mari lotul cu care va aborda ultima parte a campionatului, cu misiunea de a evita retrogradarea.

Conform preşedintelui Auraş Braşoveanu, s-a renunţat la patru jucători. Cu mijlocaşii Florea Voicu şi Chebac s-a ajuns la o înţelegere şi le-a fost dată dezlegarea pentru a pleca la SCM Argeş Piteşti, în timp ce unui alt mijlocaş, Istrate, i s-a reziliat contractul de comun acord. Totodată, fundaşului central Hristian i s-a comunicat că se renunţă la serviciile sale, situaţia contractuală nefiind încă lămurită în acest caz.

Mai poate veni doar Adăscăliţei

În cantonamentul din Poiana Braşov, echipa gălăţeană are patru jucători noi care vor juca sigur pentru Dunărea în a doua parte a sezonului: atacantul Marius Matei, fundaşul central Panait şi mijlocaşii Ursu şi Menghia. Cel de-al cincilea, fundaşul central Ionuţ Tabără, venit în probe, nu a impresionat şi are şanse reduse să fie oprit. De asemenea, de ieri, la antrenamente participă "în probe" şi portarul George Bunduc, titular campionatul trecut la CF Brăila.

Conform preşedintelui Auraş Braşoveanu, alte transferuri nu se vor mai face, singura excepţie putând fi mijlocaşul Mihai Adăscăliţei, acum la Oţelul, în cazul în care echipa din Liga I nu-l va mai dori pentru restul returului. Adăscăliţei este împrumutat de Dunărea la Oţelul până în vara acestui an.

 

Citit 1616 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.